Aranzhmane turistike, Verore dhe Dimërore.

Agjensioni ynë organizon aranzhmane turistike, ekskluzivisht në Turqi si dhe në Spanjë, Egjipt, Qipro, Greqi tj.

Nëse rezervoni më herët, përfitoni 30% zbritje.

 

Hotelet me të cijët jemi partnerë janë:

 
Fame Residence Lara Delphin Deluxe Lara Kervan Saray Lara
Royal Holiday Lara Max Royal Reixos Lares
Calista Belek Rixos Premium Belek Adam Eve Belek
Susesi Luxury Belek Spice Spa Belek Granada Alanaya
Corenithia Side Mc Arancia Alanaya Asteria Side
Vera Mare Belek Crystal Admiral Side Corinthia Club - Kemer
Orange Country - Kemer Phaselis Goynuk - Kemer